Genel Merkezden işaret bekliyor

Genel Merkezden işaret bekliyor Genel Merkezden işaret bekliyor
A- A+

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Seçimlerin tarihinin 14 Mayıs olarak ilan edilmesinin ardından siyasi partilerde milletvekili adaylık yarışı iyiden iyiye kızışmaya başladı.

AK Parti’de Milletvekili Adaylığı için birçok isim kulislerde konuşulurken, özellikle AK Partili Bolu Milletvekillerinin 5 yıllık icraat ve performanslarının yetersiz olması, yeni isimlerin listelerde şansının daha yüksek olduğu iddialarını gündeme getiriyor.

AK Parti için olası Bolu Milletvekili Aday listesinde; gerek Teşkilatlarda gerekse de Bolu Halkı arasında en çok konuşulan isim İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol olarak göze çarpıyor.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yaptığı 2 yıllık süreçteki olağanüstü performansı ve vatandaşlarla olan başarılı iletişimi nedeniyle kendi sorumluluğundaki 3 hastanede sıfır şikayet sağlayan Demirkol, bu başarısı nedeniyle 2017 yılında İl Sağlık Müdürü olarak göreve atanmıştı. Bu yıl sözleşmesi 2’nci defa yenilenen ve 6 yıldır Bolu’da İl Sağlık Müdürü olarak başarılı hizmetlere imza atan Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Bolu Halkı tarafından oldukça seviliyor.

Demirkol’un kolay ulaşılabilir bürokrat olması nedeniyle Bolu’da her kesimden vatandaşla olan diyaloğu nedeniyle AK Parti’de aranan isim olduğu kulislerde sıklıkla konuşulurken, AK Parti’de yapılan tahmini her listede de ismi yer alıyor.

DEMİRKOL BEKLEMEDE

AK Parti Teşkilatları ve Bolu Halkından kendisine karşı olan yoğun adaylık baskısına rağmen İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, sessizliğini koruyor. 

Yakın çevresinden aldığımız bilgiye göre; anketlerde isminin ön sırada çıkacağından emin olduğu ifade edilen Demirkol’un, Milletvekili Aday Adayı olmak için Genel Merkezden gelecek telefon ile harekete geçeceği, aksi takdirde kendisinin aday adayıyım diye ortaya çıkma gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade ettiler.

2017 yılında İl Sağlık Müdürü olarak ismi geçtiği dönemlerde böyle bir düşüncesi olmadığını ve Üniversitede Akademik kariyer yapma hedefi olduğunu kamuoyuyla her fırsatta yüksek sesle ifade etmesine karşılık, AK Parti’de yaşanan tartışma ve bölünmelere rağmen İl Sağlık Müdürlüğü görevini kabul ettiği hatırlatılan Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol’un, Milletvekili Adaylığı noktasında da sessiz ve derinden hareket ettiği iddia ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler